Sportesemények a szurkoló szemével

Az elmút hét sporteseményeiről beszélgettünk Vecsei Jánossal, a T-Bútor Outlet cégvezetőjével. Szóba került a salakmotor, vívás, atlétika, ökölvívás.

0

vécsei-696x928-225x300 Sportesemények a szurkoló szemével

A dánok profi körülmények közt készülnek

Nagyon rangos és erős mezőny gyűlt össze szombaton a salakmotorosok EB elődöntőjében, a debreceni oválon. Azt előre lehetett sejteni, hogy a dánok lesznek a favoritok, ami be is bizonyosodott, hiszen az első három helyet ők szerezték meg. Sajnos a magyar salakosoknak nem sikerült ez a verseny, Tabaka Józsi beállítási problémák miatt nem tudta elérni célját, a top 8-ba való bekerülést. Azt gondolom, teljesítménye így is dicséretes, főleg annak tükrében, míg mondjuk a dánok profi körülmények közt készülnek, csak a motorozásra kell koncentrálniuk, addig Józsi, de a többi hazai salakos is, civil foglalkozást űz a sport mellett. Maga a verseny színvonalas volt, igazán jó reklámja volt a salakmotor sportnak.

Ez a táv igazán emberpróbáló

A debreceni atlétika a múltban is sikersportágnak számított és a jelenben is sok kiváló sportoló van a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola kötelékében, mind felnőtt, mind utánpótlás szinten. Kácser Zita és Juhász Balázs teljesítményére büszkék lehetünk, gratulálok a 10.000 méteres bajnoki címükhöz, természetesen a harmadik helyen célba érő Gulyás Verának szintén. Ez a táv igazán emberpróbáló, hatalmas munka fekszik ebben a sikerben. A 25 kör még kimondva is sok, órási akaraterő és kitartás kell hozzá.

Bíztam Attila győzelmében

Bernáth Attila eddigi pályafutását koronázta meg az EB aranyéremmel. Nagyon drukkoltam neki, de bíztam Attila győzelmében, a döntőt megelőző mérkőzései erre engedett következtetni. Orosz ökölvívót én még nem láttam így megverni, mert ebben a spotban ez igazán ritkaságnak számít. Az egész ország büszke lehet Attila Európa bajnoki címére, gratulálok neki, de kijár a gratuláció edzőjének, Salánki Lászlónak és klubjának, a DVSC Bxoingnak is. Csak így tovább Attila!

Mindig csodáltam, a fogyatékkal élő sportolókat

Nagy örömmel olvastam a hírt, mert mindig csodáltam a fogyatékkal élő sportolókat és maximálisan elismertem, elismerem teljesítményüket. Dr. Mező Boglárka és a magyar csapat hatalmas sikere a VK aranyérem. Vívásban sosem egyszerű érmet nyerni, főleg nem aranyat. Az, hogy ennek a történelmi sikernek debreceni vívó is részese volt, külön büszkeséggel tölt el, ráadásul ehhez a fantasztikus teljesítményhez még egy bronzérem is párosul egyéniben. Gratulálok Mező Boglárkának és a magyar csapatnak!